logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da jeg så, hvordan hun åbnede vinen, undrede jeg mig over, at jeg ikke selv var kommet på den metode. Genialt!

Endeligt oprandt drømmeaftenen med veninderne, og som om skæbnen havde tænkt sig at gribe ind, kunne jeg ikke finde proptrækkeren, og således ikke åbne vinen!? Eller måske er vores elskede lige netop ikke hjemme, så vi kan glemme alt om stærke og mandlige hænder, som åbner syltekrukken. Hvad gør vi? Det har vi en løsning på! Se tre små brugbare trick, som gør, at du kan klare småproblemer derhjemme :)

Glimrende, ikke også? Del denne optagelse med jeres venner på Facebook :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x