logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kosmetiske virksomheder ønsker ikke du at vide det her, du skal kun investeret i deres kosmetik. Men denne lotion er gratis!

Sunde, lange og tykke øjenvipper er en drøm for enhver kvinde. Man bør bruge metoden fra vores bedstemødre til naturligt at tage sig af øjet eller ... kombinere dette med en nyere metode og skabe en fantastisk fugtighedscreme!

Kvinder har tyet til forskellige metoder til at få effekten af smukke øjenvipper - nogle gange er det bare mascara, øjenvipper curler og undertiden en kombination af blæk, og til særlige lejligheder er mange af os var på vej til en kosmetolog efter falske øjenvipper. Men... hvorfor har vi brug kunstige, da vores egne kan være smukke? :) Bare køb ricinusolie og kokosolie .

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kokosolie er en rig kilde til mineraler, fedtsyrer og vitaminer, der er nødvendige for vækst af øjenvipper. Takket være dette bliver de små hår bedre fugtet og vokser hurtigere!
ricinusolie blev allerede brugt vores oldemødre. Det gør vipperne er stærkere, mere skinnende og får den til at vokse hurtigere. Bare bland disse to ingredienser i lige store dele (f.eks. De 2 spsk) for at lave en lotion som accelerer vækst af øjenvipper.

Når du blander ingredienserne, vil være mest praktisk at putte din lotion i lukket embalage og male øjenvipper hver aften (efter grundig afvaskning af makeup). Bare vask dit ansigt om morgenen.

Det er værd at dele denne idé med dine veninder :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x