logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En 18-årig designer bher. Men det som er skjult inde i hver af dem, kan ændre skæbnen for den person der bærer dem.

Unge 18-årige mexicanske Julian Rios Cantu viste fra en alder af 13, hvad han ønskede at beskæftige sig med - at designe kvinders bh\\'er. Måske er dette et mærkeligt job, men Julian har et formål, og det er lige så meget beskyttelse af kvinder mod brystkræft.

Ideen blev født i en meget vanskelig tid for Julians familie. Hans mor Graciela havde en bryst tumor. Læger fik mirakuløst reddet hende op to gange! Graciela mistede begge bryster, men er i live.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Julian glemte aldrig de traumatiske begivenheder, samt hvordan hans mor kæmpede for at acceptere sin krop efter hendes mastektomi. Han designede en "smart bh", hvorigennem han vandt første plads i den globale Student Entrepreneur Awards - en prestigefyldt konkurrence for studerende, der kører deres egen virksomhed.

Hans undertøj er udviklet med særlige biosensorer, som undersøger og registreres parametre, såsom temperaturen på det kvindelige bryst og ændringer i formen af brysterne. Det er nok at bære en bh i en time om dagen. Dataene sendes til kvindens telefonen og om nødvendigt, er der oplysninger om behovet for at rådføre sig med sin læge.
På næste side kan du lære mere om det smarte undertøj!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x