logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Er du bange for, at den syge skjoldbruskkirtel gør at du tager på i vægt? Deltag i denne diæt og alt vil være fint.

Enhver sygdom i skjoldbruskkirtlen er trættende og vanskelig at behandle, og især kvinder klager over problemer med dette organ. På grund af langsom metabolisme hos patienterne har de et problem med at opretholde den rigtige vægt og udskile opsamlet kropsvæske. Så er der problemer med at sove, konstant træthed forhindrer fysisk aktivitet, forstoppelser kommer, og effekten kan ses med det blotte øje. Det siges at ingen kost vil kunne helbrede den syge skjoldbruskkirtel, men ved at ændre hvad du spiser, kan vi hjælpe dig med at vedligeholde din vægt og du kommer til at føle dig bedre tilpas! Læs, hvad de skal spise:

1. Kokosolie

Denne kilde til triglycerider, tilfører energi til patienter med hypothyroidisme. Kokosolie fremskynder stofskiftet og hjælper med at forbrænde fedt, det anbefales det at spise en teskefuld olie på tom mave, og så en anden inden man går i seng.

2. Alger

skjoldbruskkirtel sygdommen er ofte forbundet med jodmangel, det gavner derfor jævnligt at spise tang. Forsigtig! Jod indtag kan også overdrives, og det går den anden vej, så du skal altid konsultere en læge.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. cayennepeber

Dette stærke krydderi fungerer fint for stofskiftet og hjælper med at fjerne overskydende vand fra kroppen. Du ved vel at cayennepeber varmer? Dette er gode nyheder for patienter med hypothyroidisme, fordi de normalt er kolde, selv i varmt vejr.

3. Ingefær

Præcis den samme virkning, men er ikke helt så krydret som cayennepeber.

3. Pistachio

Dette er den bedste nød til alle som har skjoldbruskkirtel lidelser, fordi de indeholder en masse jod.

4. Sesam

Skjoldbruskkirtlen er ansvarlig for produktionen af calcitonin, et hormon er nødvendig for optagelsen af calcium, således gør skjoldbruskkirtlens problem at men er i større risiko for osteoporose. For ikke at mærke virkningerne af lave niveauer af calcium bør man tilføje sesam til sin kost.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x