logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Brintoverilte som kosmetik? Bare vent, til I ser effekten!

Brintoverilte er en uadskillelig del af ethvert husapotek. Det viser sig imidlertid, at man kan bruge brintoverilte til andet end at rense sår; midlet kan nemlig også hjælpe med at komme til at se endnu skønnere ud! Læs her om 7 effektive og brugbare ideer:

1. Få en smuk og ideel ansigtshud

Hvis du ofte har uønskede hudændringer i ansigtet, kan du behandle dem med brintoverilte. Man skal blot tørre det forud rengjorte ansigt med et stykke vat, der har været dyppet i brintoverilte, og om morgenen rengøres munden omhyggeligt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Tandblegning

De, som elsker kaffe, te eller tobak, ved, hvor vanskeligt det er, at fastholde tændernes hvidhed. For at hjælpe sig selv en smule, kan man efter aftentandbørstningen fugte en vatrondel med brintoverilte, og derefter gnide alle tænder med denne.

Bemærk! Dette indgreb bør kun anvendes en gang om ugen, ellers kan man ødelægge tandemaljen.

3. Negle uden misfarvninger og pletter

Hvis vi hele tiden har lakerede negle, kan disse ikke ånde; neglene bliver derfor svagere, og der kommer misfarvninger på overfladen.

For at fjerne misfarvningerne kan man dyppe neglene i en skål med en blanding af vand og nogle dråber brintoverilte. Efter denne behandlingerne bør man ikke lakere neglene de næste to dage. Det anbefales at dyppe neglene, hver gang man fjerner neglelakken.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x