logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Brug af antiperspirant under brysterne? Se her, hvorfor det er værd at prøve!

Antiperspirant er et af de hygiejneprodukter, som vi anvender til daglig. Hvis vi glemmer det, vil vores omgivelser hurtigt lægge mærke til det ... Næsten alle har vist en antiperspirant derhjemme. Vidste I imidlertid, at der har flere anvendelsesmuligheder?

1. Forhindrer, at der opstår sved under brysterne
Kvinder med store bryster (og også de som naturen har givet lidt mindre bryster) kæmper om sommeren med ubehagelig fugt i området omkring brystkassen. Det er ikke kun ubehageligt, men kan også give infektioner eller udslæt. Og derfor er det en god ide at bruge antiperspirant omkring brysterne!

2. Bliv fri for bumser
Antiperspirant modvirker ikke bare sved, men er også et fremragende middel til hudproblemer. Påfør forsigtigt antiperspirant på huden, og følg, hvordan bumsen langsomt forsvinder.

3. Får brillerne til at blive siddende på deres plads
Alle kender den irriterende følelse, når brillerne (uanset om det er med styrke eller solbriller) glider ned ad næsen. For at forhindre det skal man blot påføre lidt antiperspirant på næsen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Aldrig mere svedigt pandehår!
Rigtigt mange kvinder kender det problem – Når det bliver varmt tilfedtes vores hår (særligt pandehåret) hurtigere på grund af sved fra hals og hoved. For at forhindre det kan man anvende lidt antiperspirant på halsen og på panden!

5. Hjælper, når man skal have et par stramme jeans på
De populære stramme jeans har desværre en fejl – det er svært at tage dem på! Særligt om sommeren, når huden er svedig og opsvulmet. Men man skal bare smøre antiperspirant på benene, så er man klar!

6. Forhindrer affarvninger på tøjet
På varme sommerdage kan sved på ryggen desværre give affarvninger på tøjet, når vi sætter os på en mørk stol iført lyst tøj. Men man skal bare påføre lidt antiperspirant på ryggen og numsen!

7. Bekæmp ubehagelige lugte fra fødderne
De samme resultater, som fås fra antiperspirant, kan anvendes andre steder end under armene, fx på fødderne! Denne kropsdel er udstyret med over 250.000 svedkirtler – mere end noget andet sted på kroppen! Det er derfor værd at bruge lidt mere tid på dem, når man gør sig i stand.

8. Forhindre at man sætter aftryk
Om sommeren, når vi har det varmt, fødderne sveder og svulmer op, er det let at sætte aftryk. Derfor at det værd at bruge antiperspirant på fødderne.

9. Udslet efter barbering
Særligt om sommeren barberer mange kvinder området omkring bikinien. Det ender desværre ofte med rødt udslæt og irritation. For at undgå dette er det værd at putte lidt antiperspirant på efter barberingen. Huden vil være glat i længere tid!

Del disse smarte råd med familie og venner på Facebook!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x