logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne baby skulle ikke have været født… Da de åbnede hans knyttede hånd, forstod de hvad der gik galt 9 måneder tilbage.

Det er svært at sige hvilken af disse to online versioner af historien der er sand, men en ting er sikkert - I begge tilfælde fejlede deres beskyttelse. Helt præcist, deres beskyttelse mod graviditet.

Lucy Hellein og hendes mand var forbløffede, da de fandt ud af at de skulle være forældre, fordi kvinden havde brugt en spiral i årevis. Ikke desto mindre, 9 måneder senere, kom Dexter Tyler til verden. Forældrene blev omgående forelskede i ham, men det ændrer ikke det faktum at det ikke var meningen. Og kommer så online versionerne af historien :)

Et billede kom frem på Facebook, med en baby der, i sin knyttede hånd, holder den fejlede spiral. Ifølge den ene version, blev babyen født med denne “gave”. Den anden version fortæller at forældrene lagde spiralen i hans hånd, for at vise hvordan denne beskyttelse havde fejlet dem, i et forsøg på at gøre det til noget sjovt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Der er ingen grund til panik, det er estimeret at 1 ud af 1000 kvinder som bruger en spiral præventivt i løbet af 3 år, har risiko for at blive gravid alligevel.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x