logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den største fan af denne 16 årige kunne ikke være med til hans audition - så begyndte en mand pludselig at skrige fra tilskuerrækkerne

Denne smukke historie viser at støtte fra forældrene aldrig bør undervurderes.
Uanset alder, behøver børn support fra familien. Her er et bevis fra det britiske “British Talent” talent show, en 16-årig englænder - Rueben. Drengen kom til audition og sang en sang han selv havde skrevet, noget som er sjældent i programmet, og endnu mere fra sådan en ung kunstner.


I videoen nedenfor forklarer teenageren at sangen er dedikeret til hans kæreste, som, sammen med hans mor, var til stede iblandt publikum. Stykket blev skrevet som en del af en undskyldning, og hans optræden var meget rørende.

Da Simon Cowell spurgte Rueben hvem hans største fan er, mor eller far, svarede drengen tøvende at det var hans far. Uheldigvis kunne faren ikke være til stede til optagelsen af programmet, fordi han arbejdede udenlands på en 9 måneders kontrakt. Så kom råbet fra publikum, “Jeg er din største fan!” - Det var Ruebens far, som havde planlagt en overraskelse til teenageren. Tårerne flød fra drengens øjne, men han samlede sig og satte sig ved klaveret for at starte sit nummer.
Hans optræden var meget rørende, drengen har uden tvivl et stort talent. Kombinationen af den smukke sang, glæden ved at faren dukkede op og Ruebens stærke stemme, bragte tårerne frem. Se selv den dejlige video her:

Vær sikker på at få delt denne video - Rueben har helt sikkert en stor fremtid indenfor musik!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x