logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Aldrig mere kakerlakker, lopper eller myrer derhjemme. Denne ene enkle ingrediens er tilstrækkelig, for at slippe af med dem for altid!

Hvornår var sidste gang, du var forelsket i kakerlakker, lopper eller myrer? Sikkert ALDRIG. De fleste mennesker gør alt, hvad de kan, for at blive fri for disse påtrængende og uønskede gæster derhjemme. Heldigvis eksisterer der en vis metode, som anvender den lettilgængelige og giftfri ingrediens, der præsenteres af boraks. Læs hvordan man bliver fri for påtrængende gæster med denne fantastiske metode. Borsyre har i mange år været anvendt til at fjerne insektinvasioner. Boraks er dens kemiske fætter. Begge forbindelser indeholder - bor. Boraks er en billigere substans, men den er lige så effektiv, og så er den mindre giftig. Det er vigtigt at huske på, at boraks skal spises af insekterne for at være effektiv. Det trænger ikke igennem deres exoskelet, selv om det er en populær myte.

Kakerlakker. Det er et af de insekter i hjemmet, som det er vanskeligst at blive fri for. Det er imidlertid tilstrækkeligt at anvende boraks, som er dræbende for dem. Man forbereder et særligt "måltid" til de uønskede gæster. Vi tager æggeblommen ud af 12 hårdkogte æg, og derefter blander vi med 70 gram boraks. Så tilføjer vi et halvt glas sukker, som vi tilsætter til blandingen, der får konsistens af en rå dej. Vi former nogle små kugler af ægge- og boraksdejen, som vi anbringer rundt omkring i hele lejligheden, på steder hvor kakerlakkerne kommer. Det er det hele!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Myrer. Myrer elsker honning. For at smugle boraks ind i deres organisme, blander vi den derfor med honning i forholdet 1:3. Alternativt kan vi anvende en blanding af boraks med sukker i forholdet 1:3. Den færdige blanding anbringes på steder, hvor myrerne har deres stier.

Lopper Hvis I har dyr derhjemme, har I også ofte lopper som pensionærer. De elsker at lægge æg i tæpper og alle utilgængelige hjørner. For at blive fri for lopperne skal hele lejligheden først støvsuges grundigt, særligt tæpper og området under møblerne. Derefter drysses boraks på tæpper og møbler, på steder hvor lopperne kommer. Det er særligt de steder, hvor vores husdyr kan lide at komme. Vi skal bare huske på, at når vi drysser boraks ud, vil det være det bedste, hvis der ikke er børn og dyr i hjemmet. Når alt kommer til alt, er boraks heller ikke ideelt.

Det sidste trin er at støvsuge boraks-overskuddet væk. Derefter efterlader vi det i 36 timer, og til sidst støvsuger vi grundigt, for at fjerne de døde lopper.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x