logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Lige før sin død skrev en bedstefar et brev til sine børnebørn. Alle bør gøre brug af hans visdom!

D. 3 september 2012 døde, James K. Flanagan fra West Long Branch New Jersey, uventet af et hjerteanfald. Han skrev dette brev få måneder før til sine fire børnebørn, her er det gentrykt efter tilladelse fra hans datter Rachel Creighton.

Kære Ryan, Conor, Brendan, Charlie, og Mary Catherine,

Min kloge og indsigtsfulde datter Rachel har opfordret mig til, at skrive nogle råd ned til jer, om de vigtige ting jeg har lært i livet. Jeg begynder dette om aftenen på min 72. års fødselsdag 8. april 2012.

1. Hver enkelt af jer er en vidunderlig gave fra Gud, både til din familie og til hele verden. Husk det altid, især når tvivl og modløshed rammer dig i livet.

2. Vær ikke bange. . . for nogen eller noget, når det kommer til at leve dit liv fuldt ud. Forfølg dine håb og dine drømme, uanset hvor svært eller "anderledes" andre synes de er. Alt for mange mennesker gør ikke som de vil eller skal gøre, fordi de forestiller sig hvad andre tænker eller siger. Husk, hvis de ikke kommer med kyllingesuppe til dig, når du er syg eller står ved dig, når du er i problemer, betyder de ikke noget. Undgå disse sur-sjælede pessimister, der lytter til dine drømme og så siger, "Ja, men hvad nu hvis. . . " til helvede med " hvad nu hvis. . ." Gør det! Det værste i livet er at se tilbage og sige: "Jeg ville have; Jeg kunne have; Jeg skulle have. "Tag risici, lav fejl.

3. Alle i verden er bare en almindelig person. Nogle mennesker bærer måske smarte hatte eller har store titler eller har (midlertidigt) magt og ønsker, at du tror de er over alle andre. Tro ikke på dem. De har de samme tvivler, frygt og håb; de spiser, drikker, sover, og prutter ligesom alle andre. Stil altid spørgsmål ved autoriteter, men være smart og omhyggelig omkring den måde du gør det på.

4. Lav en livs liste over alle de ting du håber at opnå: Rejsemål; lære en færdighed; beherske et sprog; mødes med en speciel person. Lav den lang og gør nogle ting fra listen hvert år. Sig aldrig "Jeg vil gøre det i morgen" (eller næste måned eller næste år). Det er den sikreste måde at undgå at gøre noget. Der er ikke noget i morgen, der er ikke noget "rigtigt" tidspunkt, til at begynde på noget undtagen nu.

5. Brug det irske ordsprog: Moi et olge agus tiocfaidh sí ". Ros barnet og hun vil blomstre"

6. Vær venlig og gå ud over det sædvanlige for at hjælpe andre – specielt de svage, dem der er bange og børn. Alle bærer en speciel sorg, og de har brug for vores medfølelse.

7. Gå ikke ind i militæret eller andre organisationer der træner dig i at dræbe. Krig er ondskab. Alle krige er startet af gamle mænd som tvinger unge mænd til at hade og dræbe hinanden. De gamle overlever og ligesom de startede krigen, slutter de den med papir og blyant. Så mange gode og uskyldige mennesker dør. Hvis krige er så gode og ærefulde, hvorfor er de ledere der starter krigene så ikke med ude og kæmpe?

8. Læs bøger, så mange som du kan. De er en vidunderlig kilde til glæde, visdom og inspiration. De har ikke brug for batterier eller forbindelse, og de kan tages med alle vegne.

9. Vær sandfærdig.

10. Rejs altid, men især når du er ung. Vent ikke, indtil du har "nok" penge, eller indtil alt er "helt rigtigt." Det sker aldrig. Find dit pas i dag.

11. Vælg dit job eller erhverv, fordi du elsker at gøre det. Der vil helt sikkert der være nogle ting der er hårde ved det, men et job skal være en glæde. Pas på med, at tage et job for penge alene - det vil ødelægge din sjæl.

12. Lad være med at råbe. Det virker aldrig, og det gør ondt både på dig selv og andre. Hver gang jeg har råbt, har jeg fejlet.

13. Hold altid løfter til børn. Sig aldrig "vi får at se", når du mener "nej." Børn forventer sandheden, giv det til dem med kærlighed og venlighed.

14. Fortæl aldrig nogen, du elsker dem, når du ikke gør.

15. Lev i harmoni med naturen: Gå ud i det fri, skove, bjerge, havet, ørkenen. Det er vigtigt for din sjæl.

16. Besøg Irland. Det er, hvor sjælen i vores familie blev født - især Vesten: Roscommon, Clare, og Kerry.

17. Kram de mennesker du elsker. Fortæl dem, hvor meget de betyder for dig nu; vent ikke, indtil det er for sent.

18. Vær taknemmelig. Der er et irsk ordsprog: "Dette er en dag i vores liv, og den kommer ikke igen" Lev hver dag med dette i tankerne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne