logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette gadekryds var på vej til at blive spist. Da de hev ham ud af buret, opdagede de et mirakel.

Dette “Miracle” gadekryds fortjener om nogen sit navn. Fundet bag i en lastbil, samlet med hundredvis af andre hunde i det østlige Thailand. Dyrerettighedsforkæmpere fra Soi Dog, Phuket, har stoppet transporten for at redde dyrene fra en tragisk skæbne. Hundene blev bragt til vietnamesiske restauranter, hvor de blev slagtet og serveret som hovedret.


Da de fandt ham, var Miracle kun lige i live. Han var fanget, bevidstløs, i kanten af sit bur. Dyrene blev overført til et dyreherberg, hvor de blev undersøgt af en dyrlæge og fik lov til at komme sig. Senere blev hundene adopteret.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

45-årige skotte - Armanda Leask så Miracles billeder på Soi Dogs hjemmeside og blev rørt nok til at adoptere den invalide hund. På grund af dens mod og vilje til at kæmpe, var Miracle den perfekte ven for hendes 6-årige søn, Kyle.

Kyle blev født med autisme, en sygdom som betydeligt begrænser hans evner til at kommunikere med sine omgivelser. Morens kæreste vidste at mennesker med autisme, ofte kan knytte sig til dyr, men selvom hun havde haft hunde før, så havde hun ikke oplevet at Kyle blev knyttet til nogle hunde så meget som han blev til Miracle.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x