logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En fremmed stoppede kvinden i uniform og spurgte hvad der stod på hendes billet.


Den 9 april beskrev Jessica Titus en begivenhed hun var vidne til ombord et fly et par dage før. Hendes historie blev hurtigt populær.

Da hun satte sig ned på flyet, lagde hun mærke til en kvinde i militær uniform ombord. Her er hendes historie: “Under min flyvetur om torsdagen, stoppede en mand på første klasse kvinden i uniform og sagde “Undskyld, men jeg tror at du sidder på min plads. Hvad står der på din billet? Den overraskede kvinde svarede “I’m listening? (Okay, hvad hentyder du til?) Nej, nej mit sæde er 31B.” Så gav manden sit sæde på første klasse til hende og satte sig ned i economy class, som en gestus til kvinden i uniform.”

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Rørt af denne handling, besluttede Jessica at skrive en note til manden og bad stewardessen om at give det videre.

“Plads 31B Tag venligst imod en drink eller en snack på min bekostning. Hvis alle behandlede soldaterne så godt, som da du gav dit sæde til damen, så ville verden være et meget bedre sted.”

Manden værdsatte Jessicas gestus, men nægtede at tage imod pengene. Nogle gange er det det værd at gøre en god gerning for dem som sætter deres liv på spil til dagligt, for at vi kan leve vores liv i sikkerhed. Del denne rørende historie på Facebook.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x