logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Har du tænkt dig at holde op med at ryge, men er bange for, at du ikke kan klare det? Denne plante fjernet behovet for nikotin, og hjælper med at bekæmpe overvægt!


Rygning er særdeles skadelig, og det er svært at holde op. Nikotin skaber en kraftig afhængighed, jo mere man ryger, jo større bliver afhængigheden.

Når rygere holder op med at indtage nikotin, føler de et enormt ubehag og mangelsymptomer. Selv om de fysiske symptomer forsvinder efter omkring en uge, skal den psykiske afhængighed behandles langt længere.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

De nyeste undersøgelser, gennemført af tyske forskere, viser, at indtagelse af stevia har en klar positiv effekt, når man holder op med alkohol og cigaretter!

Stevia hører til astersfamilien og stammer fra Paraguay. Den har længe været anset for et naturligt sødemiddel. Planten blokerer de signaler, som sendes til hjernen, og som er ansvarlige for nikotin- og alkoholabstinenserne. Netop derfor anbefales det at anvende steviadråber, når man holder op med at ryge. Når du får lyst til en cigaret, presser du simpelt hen et par dråber ud på tungen. Stevia kan købes i form af dråber eller pulver. Gå til næste side, for at finde ud af, hvilke andre egenskaber denne plante besidder, og hvordan man kan dyrke den derhjemme.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x