logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Vi har alle sammen medicin mod karsprængninger derhjemme, men det er der ikke så mange, der ved!


Der er vist ikke ret mange, som ikke har sprængte blodårer på benene. Disse små, uæstetiske ændringer forårsages af forskellige forhold – overvægt, stillesiddende livsstil, hormonale ændringer. Der er ikke nogen, der er glade for at have sprængte blodårer, men man kan sørge for, at de bliver mindre synlige eller decideret forsvinder!

Vi taler om de der violette, uæstetiske misfarvninger på huden, som oven i købet nogen gange gør ondt! Nedenfor ses to effektive metoder i kampen mod karsprængninger:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

1. Grønne tomater

Man skal blot skære tomaterne i skiver, og anbringe dem på hudændringerne. Det er af afgørende vigtighed, at der er tale om grønne, umodne tomater! Det er her man kan finde solanin, en organisk kemisk forbindelse, som kan være farlig for helbredet, hvis den spises (kan medføre alvorlig fødevareforgiftning), men som er glimrende til at behandle hudændringer.

Tomaterne skal sidde på huden i 2-3 minutter, og derefter påføres en fugtighedscreme (solanin udtørrer huden). Efter 10 dages behandling vil karsprængningerne være praktisk taget usynlige.

PS. Grønne tomater kan erstattes af rå kartofler. Effekten vil være den samme.

2. Æbleeddike

Fugt et stykke vat med æbleeddike, og tør forsigtigt på det sted, hvor karsprængningerne er synlige. Behandlingen gentages 3 gange dagligt i en måned.

Bemærk! Det anbefales ikke at anvende denne metode på ansigtet, eftersom den kan fremkalde irritabel hud.

Hvilken metode vælger I?


En særdeles brugbar artikel! Del den med andre på Facebook.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x