logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En 11-årig dreng forsøgte selvmord, så læste hans mor noget på hans computer som hun ikke kunne tro…

Tysen Benz, 11 år, fra Michigan, døde i torsdags på hospitalet. Benz endte på akutmodtagelsen efter et selvmordsforsøg. I følge hans mor, så var selvmordsforsøget på grund af en forfærdelig Facebook joke.Drengens mor hævder at hans 13-årige kæreste er ansvarlig for hvad der skete. Drengen havde i hemmelighed datet den ældre pige i nogle måneder. Familien var imod forholdet på grund af deres alder.
Som den slags gør, så blomstrede deres forhold blot yderligere, især efter at drengen i hemmelighed købte en taletidstelefon og kunne snakke uafbrudt med pigen.
Pigen ville angiveligt lave sjov med sin kæreste, og lod som om at hun havde begået selvmord. Hun havde involveret nogle af sine venner til at bekræfte historien, hvis den 11 årige kontaktede dem. Tysen troede på at hans elskede var døde og besluttede at begå selvmord.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Drengens mor hævder at før han mødte sin kæreste, så var Benz en glad og smart dreng som alle holdt af. Hendes mission nu er at gøre andre forældre opmærksomme på den risiko som ubegrænset adgang til de sociale medier er. Hun opfordrer andre til at dele deres oplevelser og hjælpe med at advare andre.

Del venligst denne artikel. Alle forældre bør læse dette!Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x