logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun svarede JA til et almindeligt spørgsmål, men senere fortrød hun. Her er en ny metode svindlerne bruger!

Svindlere finder altid på nye måder at narre folk på. Nu til dags, er det meget populært at prøve at snyde via telefonen. Vi ved alle hvor pågående nogle telefonsælgere kan være. Den seneste metode er virkelig udspekuleret. Læs til slut for at se hvad det handler om og hvad du skal være på vagt overfor.

Vi beskriver en metode benyttet af svindlere, hvor et ukendt nummer ringer op og når man ringer tilbage er det et overtakseret nummer. Prisen for opkaldet er utrolig høj, og der er endda mekanismer indbygget så det er tæt på umuligt at afbryde opkaldet. Nu er de gået et skridt videre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Her er hvad du skal være på vagt overfor: Det hele starter med en meget uskyldig samtale, men midt i det hele kommer spørgsmålet “Kan du høre mig?” - Dette burde få alarmklokkerne til at ringe allerede.

Hvis du bliver ringet op af et ukendt nummer og hører spørgsmålet “Kan du høre mig” - læg på med det samme! Under ingen omstændigheder må du svare “Ja”! Læs videre for at forstå hvordan de bruger det til at snyde med.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x