logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

I 1977 var de på en date sammen, men han ringede ikke mere. I 2010 opdagede hun, hvorfor han ikke havde kontaktet hende. Se dem nu!

Rick Hayward og Karen Lynch lærte hinanden at kende i gymnasiet, da de begge var blot 17 år gamle. Rick samlede mod til sig, og inviterede den dejlige pige på en date. Karen var sikker på, at der ville komme mere ud af dette – de tilbragte tiden rigtigt godt sammen, havde masser at tale om, det var virkelig vellykket ... Hun undrede sig, da Rick hverken ringede næste dag eller nogen af de følgende. Han henvendte sig først 33 år senere!

Sådan så Rick og Karen ud for år tilbage. Først 33 år senere fandt kvinden ud af, hvorfor fyren ikke havde ringet tilbage til hende ...

Det viste sig, at han skammede sig for meget! Han rakte ud efter telefonen, men lagde den så tilbage, og da han flere dage senere besluttede sig for at ringe, konkluderede han, at Karen nu helt sikkert ville være fornærmet, så han droppede det.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Med tiden fik de begge en familie, der blev født børn, de blev også begge to skilt. Det fandt de ud af gennem ... Facebook. Denne gang samlede Rick mod, og inviterede sin gamle kærlighed på en date.

Rick og Karen foretrækker ikke at tænke over, hvad der ville være sket, hvis han alligevel havde ringet ... De har begge børn, som de elsker meget højt, og der er ingen som siger, at deres forhold ville have overlevet tidens prøve. Men nu er det helt anderledes. På næste side kan i læse om parrets planer :)

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x