logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun puttede en lille smule vaseline på sine yndlingssko. Det, som skete bagefter, er helt fantastisk!

Vaseline er en af de grundlæggende typer kosmetik, og det befinder sig hjemme hos de fleste. Det er billigt, og det er utroligt effektivt! Det viser sig imidlertid, at det ikke kun kan bruges til at indfedte udtørrede læber! Lær denne atypiske anvendelse af vaseline at kende:

1. En metode mod hudorme

Sorte pletter på næsen ser ikke særlig æstetiske ud, men man kan nemt slippe af med dem, ved en gang om ugen at putte lidt vaseline på næsen. Derefter klistrer I en smule gennemsigtig tape på, og anbringer et lille, fugtigt stykke bomuldsstof under. Efter 5 minutter tager I "forbindingen" væk fra næsen, og tørrer den med et papirlommetørklæde. Efter en måneds behandling kan I glemme alt om sorte punkter!

2. Lange og sunde øjenvipper.

Det er ikke en vittighed! Brug de gamle børster fra tuschen (vask dem først grundigt), for ved deres hjælp at putte vaseline på øjenvipperne, og så kan I gå i seng. Øjenvipperne vil blive sundere og kraftigere!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

3. Velholdte fødder og håndflader

Man skal bare lave en peeling, og derefter putte en større portion vaseline på fødderne og håndfladerne. Det er bedst at lave det om aftenen, tage sokker og handsker på, og derefter lægge sig til at sove. Om morgenen vil huden være perfekt glat.

4. Naturlig måde at rense kosmetik væk på

Har I ikke mere rensetonic? Ikke noget problem, hvis I bare har vaseline på badeværelset. Placer lidt af produktet på et fugtigt stykke vat, og tør ansigtet af med dette. Ydermere er vaseline et fremragende fugtmiddel til huden.

5. Velholdt, skinnende hår

Det er værd at putte en smule vaseline på selve spidserne – så splitter de ikke, og de opnår et sundt og velholdt udseende.

6. Peeling til læberne

Sprækkede, udtørrede læber? Denne behandling gør, at læberne kommer til at friste på ny! Man skal bare blande en teskefuld vaseline med en teskefuld honning samt en teskefuld brun sukker. De grundigt blandede ingredienser anbringes på en tandbørste, og så masserer man læberne med denne i 2-3 minutter. Bagefter skyller man blot mund og læber med vand, putter en anelse vaseline på – og klar.

Imidlertid er vaseline ikke bare glimrende til personlig pleje, den har også fuldstændigt anderledes anvendelsesmuligheder! Se her, hvordan den hjælper med at redde jeres yndlingssko ...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x