logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En russisk kirurg viser hvordan man kan undgå problemer med ryggen, med bare et par simple øvelser.

Simple øvelser til at styrke musklerne omkring rygraden, virker forebyggende og holder eventuelle operationer på afstand. En stor del af befolkningen lider af rygproblemer, og mange frygter den dag hvor en operation er nødvendig. Denne russiske kirurg viser hvordan dette kan undgås.

Skader på rygraden er alvorlige, og styrkende øvelser er meget vigtige. Nu til dags, lever mange af os et stillesiddende liv. På arbejde sidder vi ved et skrivebord, derhjemme foran TVet eller computeren. Musklerne bliver svagere og kan ikke længere holde sig selv ordentligt på plads. I sådan en situation kan selv en bevægelse som ikke virker som noget særligt, betyde kritiske skader og alvorlige men. Nedenfor er en video af en russisk kirurg som demonstrerer disse øvelser for os, som man kan udføre derhjemme. Øvelserne passer til både folk med eksisterende problemer med ryggen og dem som endnu ikke lider af problemer, men heller ikke ønsker at starte på det... Note: Hvis du har alvorlige problemer med ryggen, så skal du konsultere din læge eller fysioterapeut før du går i gang med hvilken som helst øvelse. Nogle øvelser, selv om de er gode for dig, kan være farlige for personer som lider af skader på fx ryghvirvlerne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sådan starter vi! Læg dig på ryggen, slap af og før skiftevis dine knæ op til brystet. Stræk dine ben helt ud og løft dem (Igen skiftevis). Alle bevægelser skal være rolige, langsomme og forsigtige. For at se resten af øvelserne, tag et kig på videoen nedenfor:

Hvis du kender en som kunne have nytte af disse øvelser, så burde du dele artiklen med vedkommende!


Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x