logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Denne gift ødelægger dine knogler! Vi har alle drukket det, og nogle af os hver dag...

Du har nok hørt det mange gange før - sodavand er usundt. Kvinder prøver at undgå det fordi det er fedende, mænd er vilde med det fordi det giver dem en følelse af ny energi (om ikke andet bare et kort øjeblik!).
Dr. West Conner, som underviser indenfor pharma, har lavet en undersøgelse, som meget tydeligt viser hvorfor du skal sætte Coca-colaen fra dig.

Indenfor de første 10 minutter efter indtag af Coca-Cola, giver det dig op til 10 skefulde sukker på en gang (Det er altså 100% af det anbefalede daglige sukkerindtag på en gang). Teoretisk burde vores krop protestere og give opkastfornemmelser. Dette sker dog ikke fordi phosphorsyren overdøver den ellers meget kraftige søde smag.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Efter 20 minutter er dit blodsukker skudt voldsomt i vejret og insulin frigives. Leveren begynder omgående at omdanne sukkeret, som efterlader fedtet.

Efter 40 minutter har kroppen absorberet al koffein i colaen. Pupillerne bliver større, blodtrykket stiger og som resultat får leveren blodsukkeret til at stige igen. Adonosine modtagere i hjernen er blokerede, og derfor føler man ikke træthed.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x