logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En enlig mor skriver et gribende brev til manden, som forlod hende og deres barn ... Værd at læse!

Det er ikke nogen let opgave at være forælder, selv ikke, hvis man kan regne med støtte fra sin anden halvdel, men opgaven bliver rigtig svær, når man er enlig mor. Forfatteren til dette brev, som har vundet fantastisk popularitet på Internettet, måtte en masse igennem, på grund af sin beslutning om at føde barnet, men hun fortryder ingenting. Hendes brev er bevægende og giver anledning til eftertanke ...

"Til den mand, som med det samme forlod mig, da jeg fortalte ham om graviditeten,

jeg er ret ligeglad med, om dette brev til sidst når frem til dig, eller ej, men uanset hvad ønsker jeg at takke dig.

Efter et forhold, som varede tre år, troede jeg virkeligt, at du var den eneste ene, og at vores kærlighed ville overvinde alt. Vi var begge 19 år gamle, da vi mødtes første gang. Ja, det var en vild tid – livet på universitetet, konstante fester, en masse berusende nætter. Nogle gange undrer jeg mig over, at vores uansvarlighed ikke førte til, at jeg blev gravid langt tidligere. Takket være dette ville jeg langt tidligere have fundet ud af, hvad du er for en."

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Jeg ved, at jeg havde et valg, men jeg besluttede mig for at få barnet. Jeg erindrer, hvordan jeg i 6. måned sad alene i mit værelse og tænkte på, hvor meget jeg hader dig, for det som du gjorde mod mig. Når vi nu er ved det, så er jeg perfekt klar over, hvorfor du end ikke besøgte mig på hospitalet efter fødslen. Du var simpelt hen for fuld, efter dit halloween party.

Du valgte festerne, sprutten, korte forhold og en total mangel på ansvarlighed. Jeg blev nødt til at blive hurtigt voksen. Jeg droppede studierne, tog hjem til mine forældre og fandt arbejde. Mine prioriteter vendte pludselig 180 grader."

"Men på trods af alt dette vil jeg gerne takke dig for, at du valgte et godt øjeblik, til at forlade mig. Vi ved begge, at du ville have gjort det før eller siden, og således fik min datter ikke lejlighed til at lære dig at kende, og dermed til at lide gennem din pludselige forsvinden.

Og der er noget andet, jeg også gerne vil takke dig for ..."

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x