logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

En mand tog en tjans som buschauffør for at hjælpe en ven, på ruten bemærkede han en kvinde med sin datter i en kørestol. Få dage senere kom han hjem til deres hus med 4 mænd.

Thomas Mitchell er en mekaniker, som når det er nødvendigt, arbejder som vikar buschauffør for en skole i Clarksville i USA. En day, under arbejdet som vikar, så han en mor som knapt hjalp sin datter i en kørestol, med at komme ud af huset.

De få skridt der ledte op til hoveddøren var en stor forhindring. Billedet af pigen var brændt ind i hans sind, og næste dag besluttede han at hjælpe den stakkels familie.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Få dage senere kontaktede han familien og tilbød sin hjælp med at bygge rampen, som ville tillade pigen at komme ind og ud af huset uden problemer. Thomas samlede sine venner og kom klar til at bygge!

Efter nogle timer var rampen færdig. Da pigen fandt ud af hvad de fremmede mænd havde gjort, kunne hun ikke holde tårerne tilbage. Hendes liv var ændret til det bedre. Det gav hende en følelse af at være selvstændig og gjorde hendes hverdag meget nemmere.

Måske for dig ser denne rampe ikke unormal ud, men for denne familie var det en kæmpe ting. Vi beundrer Thomas og hans venner, og vi tror på at alle burde følge deres eksempel. Hvis du er enig, så er det nødvendigt at dele denne post!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x