logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 13-årige blev offer for gruppevoldtægt. 2 år senere skete der noget, som gjorde, at hendes mors hjerte bristede.

Linda Trevan befandt sig i en situation, som ville få enhver forælder til at bryde sammen. Hun mistede sit barn, selv om man teoretisk set kunne have undgået denne tragedie.

Lindas 13-årige datter, Cassidy, blev offer for et overgreb i skolen. En gruppe jævnaldrende udfordrede hende, hånede hende, og flere gange kom det til fysiske overgreb. Situationen blev værre dag for dag.

Teenagerne begyndte at håne Cassidy på sociale netværk, senere kom der også vulgære telefonopkald og SMS’er. Moren til den forfulgte pige greb straks ind – hun tvang de andre piger til at sige undskyld og sendte datteren i terapi. Efter nogle uger kom Cassidy tilbage til skolen, men hendes forfølgere havde forberedt en frygtelig plan.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den 15. februar 2014 inviterede Cassidys nye veninder, altså de samme piger som havde forfulgt hende, til en fest hjemme hos en af dem. Der lukkede de hende inde i et værelse sammen med to fremmede 15-årige, som voldtog hende brutalt. De skiftedes og holdt øje med tiden, sådan at ingen af dem fik mindre end den anden. De piger, som havde lokket Cassidy med til fest, holdt vagt ved døren, så der ikke var nogen, der kom ind.

Da Linda fandt ud af, hvad der var sket med datteren, informerede hun politiet, men Cassidy var så skræmt, at hun ikke ville vidne. Hendes veninder fortalte frygtelige ting om hende, og anbragte primitive kommentarer om hende på nettet. Alle vidste, hvad Cassidy havde været udsat for, og hun var bange for at forlade hjemmet. Linda så ingen anden udvej, end at flytte til en anden by, men desværre slutter historien ikke med det ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne