logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

De hørte nogle underlige lyde, som kom fra en sammenklasket mudderkugle. En af de frivillige besluttede at smadre den …


Dyrlægerne fra Brent Lodge Wildlife Hospital i den britiske by Sidlesham har masser af erfaring i at behandle vilde dyr, men alligevel blev de forbavsede over dette tilfælde! Da en forbipasserende kom ind i klinikken med en klump mudder, som tydeligvis afgav lyde, spekulerede de over, hvad de ville finde inden i den ...

Det lille dyr, som var lukket inde i mudderkuglen, er formodentligt blevet bange over et eller andet, og har gjort, hvad man normalt gør i sådanne tilfælde – det besluttede sig for at beskytte sig selv.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Men eftersom vi taler om et helt ungt pindsvin, er det klart, hvordan det hele endte – det rullede sig sammen til en kugle og bevægede sig fremad, gennem alle mudderpølene.

Uden menneskelig hjælp havde pindsvinet ikke en chance for selv at gøre sig fri fra dette tykke lag mudder, og for at gøre tingene værre, regnede det ikke. Oven i det hele kunne det kun lige nøjagtigt trække vejret ... Dyrlægerne forklarer, at var det ikke for den forbipasserendes hjælp, ville pindsvinet ikke have klaret den meget længere, uden en fri vejrtrækning.

Som I kan se på de følgende billeder, synes pindsvinet vist ganske godt om rekonvalescensen!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x