logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden fandt en forladt baby og ringede til politiet. 22 år senere læste han en besked der fik tårerne frem.

For 22 år siden ville Joe Campbell bruge en telefonboks I den østlige del af London. Indeni så han en plastikpose, som fik ham til at bryde ud I stille gråd. Få øjeblikke forinden, var en kvinde gået ud af telefonboksen. Kvinden havde brugt telefonen til at ringe til et børnehjem for at bede dem tage sig af det kun få-timer gamle barn...

Kvinden, en mor til seks børn, var fanget I et forhold fuld af vold og aggressivitet. Hun fortalte at hun ikke ville have endnu et barn til at lide, og derfor efterlod det.

Heldigvis fandt Joe den lille Kiran. Han ringede til politiet og tog selv barnet med på hospitalet. Dette er ikke slutningen...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kiran brugte et par år på børnehjemmet, før hun blev adopteret. Igennem al den tid, sendte Joe hende gaver – han ville have at hun følte sig elsket. Han forsøgte også at adoptere hende, men blev afvist på grund af sin status – han var single.

Efter at Kiran blev adopteret, forbød børnehjemmet mandens forsøg på at tage kontakt til pigen og ingen har nogensinde fortalt de nye forældre om den mystiske person der plejede at sende hende små gaver.

Årene gik, da Kiran fyldte 18 år, gav hendes forældre hende adoptionspapirerne. De ville have at hun kendte sandheden.
I disse papirer lærte pigen om den mystiske man som havde reddet hende og forsøgt at adoptere. Desværre kendte hun ikke hans navn, men fandt alligevel på en super idé til at finde ham!
Kan du gætte hvad hun gjorde?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x