logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han efterlod sin hund med fremmede. Da de sendte ham en video og han så hvad de havde gjort, begyndte han at græde.

Lad os starte med at advare om at denne optagelse kan være chokerende for følsomme mennesker. Ved første øjekast sker der ikke noget forfærdeligt med ham, men du kan tydeligt se (og høre) skrækken hos hunden. Vi syntes at det er nødvendigt at dele denne historie om husky hunden Sky, og det er fordi hundetræning er yderst populært og info om trænerne (inklusive de slemme af dem) simpelthen mangler...
Lad os være på vagt og sikre os at vi ikke ender med at udsætte vores elskede hunde for unødvendigt trauma.


Peter Basargin fra St. Petersburg købte sammen med sin kone en charmerende lille hvalp kaldet Sky. På trods af det ry som denne race har, så siger han at Sky er intet andet end en sød og rolig husky, som ikke viser det mindste tegn på aggressivitet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Denne lille charmetrold elsker at sove de underligste steder! Sin kone havde han ikke forestillet sig at skulle forlade så hurtigt, men på grund af nye arbejdsopgaver blev han nødt til at rejse væk I tre måneder. De efterlod hvalpen I hvad der virkede som god pleje.
Hundetræneren lovede at tage sig godt af den lille hvalp og træne ham.

Efter et par uger, kom parret tilbage til byen en weekend, bare for at besøge hunden. Det overraskede dem at Sky havde tabt sig en hel del, men træneren sagde at det var almindeligt under træningen – en sulten hund hører bedre efter. Mistænksom over denne udmelding, tog Peter og hans kone tilbage et par dage senere og så en alarmende optagelse, som betød at de hentede deres hund omgående!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne