logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

18 produkter som renser blodårerne og beskytter imod hjertestop. Spis dette for at leve længere!


kardio vaskulære sygdomme er en af de store dræbere. Atherosclerose og andre sygdomme er som regel resultatet af en dårlig diæt, mangel på motion og stress. På trods af de alvorlige konsekvenser af disse sygdomme, kan du nemt hjælpe dig selv ved at tilføje følgende produkter til din daglige diæt:

1. Laks


Fisk er som udgangspunkt meget sunde, men vildtfanget laks er en ekstrem værdifuld kilde til fedtsyrer, som mindsker niveauet af dårlig kolesterol. Det er også at finde i tun, sild og makrel.


2. Nødder


Fedtsyrer kan man også finde i nødder, og i de rette mængder kan nødderne også forbedre hukommelsen. Spis blot en håndfuld blandede nødder om dagen (Husk at de indeholder ret mange kulhydrater)


3. Tranebær


Dette er kilden til potassium! Hvis du regelmæssigt drikker to glas af tranebær juice om dagen, så reducerer du risikoen for et hjertestop med op til 40%!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Appelsin juice


Naturlig juice indeholder alle antioxidanter som frugten! Yderligere hjælper juice med at sænke blodtrykket. To glas om dagen giver os vitamin C og ny energi som bonus.


5. Kaffe


Det er bevist at en kop kaffe tidligt om morgenen hjælper med at reducere risikoen for et hjertestop med så meget som 20%.
Husk at vi ikke må overdrive. En - to kopper kaffe om dagen er ikke tre eller fire…6. Grøn te


Antioxidant indholdet i den populære te reducerer optaget af kolesterol, og booster vores forbrænding af fedt. Som minimum en kop grøn te om dagen er en absolut nødvendighed!

7. Gurkemeje


Indholdet af curcumin i gurkemeje hjælper kroppen til ikke at opbygge fedtdepoterne. Det hjælper også mod hævelser og meget mere...


8. Kanel


Med dette velduftende og aromatiske krydderi, er forkalkede årer ingen trussel :) Tilføj et par skefulde hver dag i kaffen, teen eller saucen...


9. Olivenolie


Middelhavets diæt er den sundeste for hjertet, baseret på indholdet af olivenolie. Olivenolie sænker kolesterol og reducerer risikoen for et hjerteslag væsentligt - op til 41%!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne