logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hendes døtre var bekymrede over hvad der skulle ske med deres bedste venner, efter deres syge mors død. Dette var ikke hvad de regnede med!

Nu til dags tænker vi ikke rigtigt over at have et godt forhold til vores naboer. Det kan da ske at de banker på for at låne en kop sukker, men generelt er nabo sympatien forsvundet. Det er også svært at være overrasket over dette – vi har alle travlt og ingen har lyst til at mase sig på hos sine naboer. Tisha Beauchmin tror på, I modsætning til så mange andre, at man skal pleje forholdet til de mennesker som bor omkring en. Gør noget fantastisk for dine naboer!


Tisha og hendes mand Kevin arbejder på et kasino I Las Vegas. Deres to døtre (de har to døtre og tre sønner) blev rigtigt gode venner med døtrene hos naboen, Audrey, en single mor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Audrey har cancer. Tisha sprang med det samme til og tilbød sin hjælp, og tog hendes tre børn ind under hendes tag, så hun ikke skulle bekymre sig om dem imens hun var indlagt på hospitalet.


Et par dage blev hurtigt til en måned. Audrey var allerede I de senere stadier af cancer I spiserøret, og havde også knuder I maven. Lægerne gav hende et par år at leve I, men tog fejl. Hendes cancer spredte sig til leveren og nyrerne. Audrey døde I sit eget hus blot to uger efter at have forladt hospitalet. Hun døde rolig over skæbnen for sine børn...

Alycia, Morgan og deres bror var blevet nye medlemmer af familien Beauchmin. Tisha kunne ikke forestille sig ikke at tage sig af børnene, selvom de allerede havde fem af deres egne. Hun var selv opvokset I fosterfamilie, ind og ud af systemet og på børnehjem.


Desværre opstod der et stort problem under adoptionsprocessen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne