logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hunden kom fra dyreinternatet og har levet sammen med hende i 2 uger, og han kan bare ikke stoppe med at kramme hende! Disse billeder vil smelte jeres hjerter!

Kayla Filoon fra Philadelphia, er en ung studerende som følte sig alene i en ny by, efter hun kom dertil for at starte på universitetet. Hun tænkte at det var en god idé at adoptere en hund, og for at gøre dette måtte hun besøge dyreinternatet.

Hvis du gerne vil vide hvordan sådan et besøg foregår, og hvordan hunden opfører sig i et nyt hus, så bliver du nødt til at læse denne artikel!

Kayla følte sig fortabt og ked af det under sit besøg på internatet - så mange hundeøjne stirrede på hende i et råb om hjælp, og alligevel kunne hun kun adoptere en hund. Da hendes blik mødte den unge pitbull kaldet Ross, så kunne hun bare mærke at det var den rigtige. Det er som regel sådan at det sker, lige pludselig mærker du bare at denne hund er som skabt til dig.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Ross sad stille i sit bur. Han havde fået tæv af sin tidligere ejer, var blevet vanrøgtet og mishandlet. Han led af nogle hud infektioner.


Pigen tog ham med på en gåtur og gav ham nogle godbidder. Han… Krammede hende. Kayla kom tilbage til ham næste dag, igen for at gå en tur, men der var ingen tvivl - det var gensidig kærlighed ved første blik :)

Kayla og Ross har kun levet sammen i to uger, men hunden laver nærmest ikke andet end at komme og putte sig op af hende! Han opfører sig som at han er bange for at miste hende.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne