logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han fulgte efter denne herreløse hund. Hvad han fandt i hendes gemmested, gik over al forventning!

Eldad Hagars organisation “Hope for Paws” har i mange år, hjulpet med at redde herreløse dyr. Som du vil se i videoen, har Eldad en fantastisk tilgang til hunde og kan relativt hurtigt opnå deres tillid.

Hvis du vil vide hvordan du hjælper en herreløs hund, vær sikker på at du ser disse billeder og optagelsen!

Manden vidste at han først måtte lokke tæven ind i buret. Trods alt, kan bange dyr være aggressive, men Rosie er en absolut mønster hund!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I starten, for at være ærlig, var hun meget bange, men Eldad fik hurtigt overbevist hende med en god portion kæl… Og godbidder. Det var tydeligt at Rosie havde født for nyligt, så opgaven var mere kompliceret. Det var nødvendigt at overtale hende til at tage sine unger med.

Rosie stolede hurtigt på ham, men når det kom til ungerne ville hun ikke tage nogen chancer. Hun havde ingen planer om at afsløre hvor de var, men Eldad vidste hvad han skulle gøre… Han startede en optagelse af pivende hvalpe. Rosie løb omgående hen for tjekke at det ikke var hendes som var i nød.


På den næste side kan du se hele familien samlet. Det er svært at forestille sig at en herreløs hund i hendes tilstand har overskud til at tage sig af hvalpene!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne