logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Smarte menesker går sent I seng, roder overalt og bander meget!

Hvis du brugte det meste af din barndom på at få skældud for at rode på dit værelse, ikke at ville gå I seng til tiden og med en forståelse af at nogle gange, så er det rigtige svar til noget ubehageligt er en serie saftige bandeord... Tillykke! Hvorfor? Det viser sig at forskere har opdaget at dette betyder at du er meget intelligent.

Kløgtige mennesker bander ofte.
Den gængse holdning er at kun ignorante mennesker bander, fordi de har et begrænset ordforråd. Men virkelig, dem som aldrig har haft mangel på ord, de mangler heller ikke bandeord. Amerikanske forskere udførte et eksperiment: De bad en gruppe mennesker om at sige så mange bandeord som de kunne. Resultaterne var tydelige – Dem som huskede flest, havde også den højeste IQ I hele gruppen. Deres taleevner var markant bedre end dem som ikke var I stand til at sige så mange bandeord. Husk dog, intelligente mennesker kender ikke kun flere bandeord, de ved også hvornår de skal bruge dem og hvornår det er bedre at holde mund.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Mange talentfulde og intelligente mennesker går sent I seng.
I mange år har forskere studeret vanerne hos dem med en over-gennemsnit IQ. Det viser sig at langt størstedelen af dem er natteugler. Så hvis du hører til den gruppe som ikke kan gå tidligt I seng – tillykke!

Rod derhjemme og intelligens går oftest hånd I hånd.
Forskere ved universitetet I Minnesota har bevist at kaos på nogens skrivebord ikke betyder at denne person er ustruktureret og roder, men at vedkommendes hjerne istedet er fokuseret på arbejdet. Tænk over det – hvis du ikke har andet at tage dig til, så kan du altid rydde op på dit skrivebord. Yderligere, psykologer er overbeviste om at et kaotisk miljø er den perfekte stimulus til kreativ tænkning.

Hører du til I denne udvalgte gruppe af mennesker? Del denne post!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x