logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Denne pige døde som 6-årig. 3 dage efter hendes død, fandt hendes fortvivlede mor noget I en skuffe.

Elena Desserich var som enhver anden 6-årig – masser af grin, ingen bekymringer, elskede at tegne, hendes yndlingsfarve var lyserød og med en drøm om at blive skolelærer. Desværre ændrede sygdommen alting. På skræmmende kort tid fandt Elena's forældre ud af at hun havde en uhelbredelig svulst I hjernen.
Lægerne gav hende kun 3 måneder at leve I og var meget sikre på diagnosen...

Med høj fart blev sygdommen værre og værre, Elena havde flere og flere problemer med at spise, synke og med at snakke. For stadig at kunne kommunikere med sine forældre, så begyndte hun at skrive et kort til dem. Forældrene til den 6-årige, de kendte ikke noget til hendes lille hemmelighed..

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Elena gemte før sin død, en masse små sedler på de steder man mindst forventede at finde dem. De viste et tydeligt billede af en lille patient som vidste meget mere end lægerne fortalte hende... Der var ingen der snakkede om at Elena var døende, men hun virkede til at være helt klar over det.


Hun opfandt en måde at sige farvel til sin familie og efterlade små specielle minder til dem. På stykker papir skrev hun hvor meget hun elskede sine forældre og yngre søster, tegnede billeder af dem alle sammen og nogle gange forklarede hun blot sin yngre søster hvordan det ville være I skolen...

Elena var helt sikkert ikke klar over at, ved at efterlade disse hjertevarmende beskeder til sin familie, hjalp hun faktisk indirekte forskningen mod cancer... Du kan se en video der reklamerer for bogen (den er på engelsk).


Elena døde I 2007, men mange måneder senere kunne forældrene stadig finde en besked, gemt på de mærkeligste steder, og det drev dem altid til tårer og hjalp på deres sorg I lige dele.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne