logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Der er ikke nogen bedre metode ved tarmproblemer! I stedet for at stoppe sig med medicin, kan i anvende et effektivt husråd.

Stadig flere mennesker lider af problemer med maven og tarmene, hvilket er forårsaget af vores moderne livsstil. Stress, uregelmæssige måltider, såkaldt junkfood, for lidt vand, for meget kaffe, mangel på motion ... Disse og andre faktorer gør, at tarmene holder op med at virke, som de skal.
Problemer med tarmene kan derimod give forstoppelse, oppustet mave, yderligere vægt, og nogen gange indre sår og andre alvorlige sygdomme. Heldigvis kan man spare sig for dette på en enkel måde!

Vidste I, at en syg tyktarm betyder, at der ophobes mellem to og ni kilo affaldsstoffer? Organismen skal bruge omkring 70 timer på at fjerne dette, hvorimod det kan klares på et døgn for en normal person.

Det er det værd, at forebyggende rense tyktarmen ved hjælp af en passende smoothie. I skal bruge:

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

- 1 glas vand,
- 1 skefuld økologisk honning,
- 1 skefuld chiafrø,
- 1 skefuld hørfrø,
- 1 æble.

Det opskårne æble anbringes i blenderen, derefter tilføjer vi de øvrige ingredienser og mikser, indtil vi har opnået en ensartet masse. Det er bedst at drikke en smoothie hver morgen på tom mave. Det er en fantastisk måde at rense tarmene på, samtidigt med at det effektiviserer stofskiftet!

Hvorfor virker det? Honning har virus- og bakteriebekæmpende egenskaber. Det hjælper med at forebygge kræft i tyktarmen. Shiafrø er en rig kilde til kostfibre, omega 3 fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer. Æbler aktiverer fordøjelsen.

En ting er at drikke smoothies, men det er værd at arbejde med flere områder samtidigt, eller i det mindste reducere indtagelsen af:

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x