logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hun lagde dynen på sengen uden dynebetræk, - og et øjeblik senere? ET GENIALT TRICK!

Der er mange mennesker, som ikke kan lide at putte dynebetræk på dynen. Jeg kommer som regel i tanke om, at jeg har glemt det, lige i det øjeblik hvor jeg er ved at falde om af træthed, og vil ind og ligge i min varme seng. Heldigvis er der en vis interessant metode, som kan lette livet for magelige individer som mig :)

Først anbringer vi dynebetrækket på sengen med vrangen udad.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Derefter lægger vi dynen over betrækket.

Vi ruller det hele sammen, og lukker betrækket med låsen.

Se selv på filmen nedenfor, hvor hurtigt og effektivt det kan gøres:

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x