logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Disse vejafskærmninger ser ganske vist helt almindelige ud, men vent til du ser dem i aktion! Ekstraordinært!

Et køretøj, som skrider væk fra sin kørebane under høj hastighed, er et mareridt for alle, som bruger de offentlige veje. I værste fald gennembryder køretøjet beskyttelsesafskærmningen, og kolliderer med andre køretøjer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Man er i øjeblikket ved at gennemprøve de nyeste konstruktioner, og disse vil snart kunne erstatte de gamle afskærmninger. De skaber en hybrid mellem den gamle aluminiumsbarriere og plastikruller. Mens aluminiumsrammen absorberer de fleste af stødene, drejer plastikrullerne sig, og leder bilen tilbage til det relevante spor. Som følge af denne konstruktion gennembrydes afskærmningen ikke, og er således ikke en trussel mod andre trafikanter eller fodgængere.
Systemet er udarbejdet af det koreanske firma, ETI, og er stadig i testfasen. De indledende undersøgelser har imidlertid vist, at det er et fantastisk alternativ til de klassiske afskærmninger. Lad os håbe, at de moderne afskærmninger snart kan ses på det europæiske vejnet. Se, hvordan det virker på nedenstående optagelse:

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne