logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

De, som endnu ikke kender denne plante, bør læse vores artikel, og skynde sig af sted til apoteket. Den er det værd!

I østen kender de hemmeligheden perfekt – de sorte frø. Der er tale om sortkommen, eller på latin - Nigella sativa. Profeten Muhamed skulle have sagt, at denne plante helbreder alt, med undtagelse af døden. Overbevis jer selv om, hvor mange ting den har indflydelse på!

Der er tale om denne uanseelige plante. Lad os begynde med sortkommens mindre betydningsfulde egenskaber:

1. Den behandler alle halsinfektioner, takket være det faktum, at den virker bakterie- og virusbekæmpende. Lad os her tilføje, at den ... virker smertestillende.

2. Den kan overvinde svampesygdomme – i dette tilfælde er det væsentlige middel thymoquinone, som regnes for et af de mest effektive svampebekæmpende midler.

3. Sortkommen anbefales ved nedsat modstandsdygtighed. Man bør indtage en teskefuld sortkommen-olie dagligt. Skulle man have lyst, er det værd at blande den med honning, eller friskpresset frugtsaft.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

4. Mavepine, oppustninger, tarmbesvær? Igen hjælpes vi af sortkommen-olie!

5. Sortkommen anbefales først og fremmest til personer med forhøjet blodtryk, eftersom den virker blodtryksnedsættende, og også nedsætter risikoen for, at der opstår blodpropper.

6. Regelmæssig indtagelse af sortkommen-olie nedsætter hyppigheden af epilepsiangreb.

7. Det er ligegyldigt, hvilken slags allergi det drejer sig om, sortkommen hjælper! Den mildner betydeligt symptomerne på allergi, særligt i luftvejene. 8. Den beskrevne plante har også en velgørende virkning på hudens tilstand. Det anbefales, at man gnider sig med sortkommen-olie, hvis man lider af atopisk dermatitis, akne eller psoriasis.

9. De, som lider af sukkersyge, bør også blive gode venner med sortkommen, eftersom de mættede fedtsyrer, som er indeholdt heri, nedsætter sukkerindholdet i blodet.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne