logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Familien samtykkede i at afbryde de livsforlængende apparater, som hun var forbundet med, men netop da vågnede hun, og sagde DETTE til sin mand.

Der bliver gjort enorme fremskridt indenfor lægevidenskaben, men på trods af dette er det endnu ikke muligt at helbrede alle sygdomme, eller at forudse udviklingen af en sygdom hos den konkrete patient. Lægerne havde store problemer, da Lyndee Brown Pellettiere–Swapp befandt sig på hospitalet. Det var meget tæt på, at situationen var endt tragisk ...

Lyndee er 45 år gammel, og hun bor i Phoenix i USA sammen med sin mand og søn. Det var hendes søn, Steven, som fandt hende bevidstløs i hjemmet. Lyndee gik i koma, og lægerne havde ingen ide om, hvad der var årsagen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lyndee lå i koma igennem 12 dage, og hun reagerede ikke på nogen form for stimuli. Det så ud til, at hjernen var ophørt med at fungere. Til slut besluttede lægerne sig til at afbryde det udstyr, som holdt hende i live. Hele familien blev forsamlet, for at sige hende et sidste farvel. Som den sidste tog hendes mand afsked med hende, og han blev ved med at hviske hende ind i øret: Jeg har brug for dig, kæmp! Og så skete der noget helt usandsynligt!

Det lykkedes Lyndee at sige: Jamen jeg kæmper jo! For hende var det ganske åbenlyst, men det var det ikke for andre, og det var fordi, at hun hørte alt tydeligt, men ikke var i stand til hverken at bevæge sig eller at svare.

Lyndee blev helbredt. Det vides ikke, hvad der var galt med hende, men lykkeligvis er der ikke noget galt længere. Hun besluttede sig imidlertid til at engagere sig i at bevidstgøre familier til patienter, som ligger i koma, for de er ofte ikke klar over, at man bør tale til den syge! Hvorfor egentligt det?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne