logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den 20-årige mor efterlod sine børn uden mad, og blev væk i 9 dage. I mellemtiden afdækkede politiet et makabert fund.

Der er nogle, som aldrig burde blive forældre, og tilfældet med den 20-årige pige fra Kiev i Ukraine er et mønstereksempel på dette, - eller måske snarere, det værst tænkelige eksempel. Vladislava Podchapko var sig ikke sit ansvar som mor bevidst. Det er svært at forestille sig nogen, som ville være mere ansvarsløs ... Pigen lukkede sine to børn inde i en tom lejlighed, og tog på en 9-dages ferie med sin elsker. Mens hun var væk, kom det til en tragedie.

Den 2-årige Anna og hendes lillebror Daniil havde ikke en chance for at klare sig uden deres mor. Og Vladislava tog væk i hele 9 dage. Naboerne hørte børnenes gråd og skrig, men de havde ikke mulighed for at komme ind i lejligheden. De alarmerede politiet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Politiet ignorerede desværre anmeldelsen, og naboerne foretog sig ikke yderligere, for at hjælpe børnene. Da politiet til sidst ankom og slog døren ind, var det allerede for sent for den lille dreng. Og tragedien slutter ikke her!

Anna havde tilbragt 3 dage ved siden af liget af sin bror, som var død af sult. Lægerne er bange for, at det trauma vil forfølge hende for altid. Pigen selv var også udsultet. Hun havde ikke spist eller drukket i 9 dage ... Hun kom omgående på hospitalet.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne