logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

SE HER: Denne dreng mistede 75% af synet på grund af et stykke legetøj, som I helt sikkert har derhjemme!

Vi har alle sammen mindst en gang i livet leget med en laser-pointer. Den er ikke bare særdeles populær blandt lærere, men i særdeleshed blandt børn. Netop derfor har de australske myndigheder besluttet sig til at advare forældre – lasere er ikke et stykke legetøj! Det australske fjernsyn udsendte i tirsdags en reportage om en teenager, som mistede 75% af synet, fordi han havde fået laserlyset i øjet. Øjenlæger advarer alle forældre mod den slags "leg".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Øjenlægen Ben Armitage blev tilkaldt af familielægen, som ikke var i stand til at fastslå, hvorfor drengen har problemer med synet. Det viste sig imidlertid hurtigt, at det var laserens skyld. Drengen følte formodentligt ikke nogen smerte, da laseren var rettet mod hans øjne. Mens hans syn forværredes næsten omgående. Pointeren brændte drengen lige ved siden af øjets gule plet (makula), hvilket desværre betyder, at beskadigelsen af øjet er uoprettelig.

Det, som vækker mest uro, er det faktum, at hele situationen udspillede sig, mens forældrene var til stede, og de fandt ikke noget forkert i sønnens leg.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne