logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En teenager, som keder sig, skriver noget på bordet. Da han næste dag finder en længere besked ved siden af sin egen indskrift, tror han ikke sine egne øjne!

I den film, som I ser om et øjeblik, vises en typisk (ved første øjekast) situation. En ung fyr keder sig, og skraber et eller andet på skolepulten med en kuglepen, og ikke specielt kreativt skriver han: Jeg keder mig. Teenageren bliver forbløffet, da han næste dag ser, at nogen har skrevet et svar til ham! Den hemmelighedsfulde skolepige skrev: Hej Dig Som Keder Dig, rart at lære dig at kende. Således begynder en skoleforelskelse. Teenageren bliver ved med at spekulere på, hvem den pige er, som udveksler beskeder med ham på skolebænken. Han når først at lære hende at kende ved skoleårets afslutning, men da tager sagen en drejning, som kunne have været forebygget, hvis blot ... Netop, se selv, hvad der skete.

Denne film blev lavet efter nogle tragiske begivenheder, som fandt sted i USA, hvor en elev begyndte at skyde på kammerater og lærere. De, som har lavet denne chokerende film, har kun en meddelelse – de ønsker, at vi observerer vores omgivelser grundigt. Man ser hyppigt, hvem der har problemer i skolen, isolerer sig, har en mærkværdig adfærd. Hvis man lægger mærke til de problemer, andre har, og tilbyder hjælp på det rigtige tidspunkt, kan man undgå en tragedie. Et angreb med et skydevåben, med en kniv, tæv, selvmord, trusler – dette kan forebygges! Man skal bare begynde at lægge mærke til andre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne