logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den værste mor i verden tog isene fra sine tre børn, og smed dem i skraldespanden for øjnene af dem. Årsagen? Halvdelen af internetbrugerne er enige med hende!

Jaime Primak Sullivan er en amerikansk forfatterinde, hustru og mor til tre små børn. Hun fører også en blog, som beskæftiger sig med forældrerollen, og det var der hun anbragte en post, som fik mange op i det røde felt, men som også blev støttet at mange internetbrugere. Gad vide hvordan I vurderer Jaimes og hendes mands opdragelsesmetoder. Jaime skrev dette korte brev:

Sådan går det, i dag måtte jeg høre for, at jeg er den værste mor i hele verden.

Jeg tog mine børn med til Dairy Queen (en amerikansk restaurationskæde med selvbetjening - red.) Vi valgte deserter, og efter fem minutter blev vi bedt om at hente bestillingerne. Den pige, som betjente os, var mere eller mindre 17 år gammel. Hun gav mine tre børn de is, som de tidligere havde valgt. Mine børn kiggede hende end ikke i øjnene. Ingen af dem gav hende et enkelt TAK. Hverken til hende, eller til mig ... Jeg ventede. Jeg talte til ti, og så ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Jeg så, hvordan de begyndte at spise deres is, og imens betragtede pigen mig opmærksomt. Hun troede sikkert, at jeg hørte stemmer, for jeg så ud som besat, mens jeg så på, hvordan mine børn med god appetit spiser disse forpulede is. Uden et ord til afsked begyndte mine børn at forlade restauranten. Jeg skyndte mig efter dem, og så roligt jeg var i stand til tog jeg deres is, og smed dem i skraldespanden. Mine tre børns ansigter blev et udtryk for sand rædsel. De begyndte at hyle som besatte (jeg må erkende, at det er en speciel familie jeg har). De blev ved med at optræde hysterisk, og jeg ventede. Stille og roligt. Da de til sidst bemærkede, at jeg ønskede at sige noget til dem, blev de stille;

Jeg forklarede dem, at en eller anden dag (hvis de har heldet med sig), finder de et arbejde. Måske den samme slags arbejde, som den pige der solgte isen, og jeg håbede, at folk så ville se på dem. Og det betyder se ordentligt på dem – lige ind i øjnene, mens de siger TAK. Når man er 8, 7 og 5 år gammel, er man blevet i stand til at opføre sig på en ordentlig måde, og have opbygget et grundlag, til at blive et anstændigt menneske.

Og netop på grund af den optræden blev jeg kaldt for "den værste mor i verden;"

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne