logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Deres 6-årige datter gjorde hele tiden oprør. De gav efter for hendes skrigeri, og det kommer de til at fortryde resten af deres liv.

Samanta er en lille pige med en masse karakter, som gerne vil have at alt går efter hendes hoved. Hendes forældre måtte imidlertid på smertefuld vis erkende, at man i visse tilfælde er nødt til at give børn nogen klare retningslinjer, som skal overholdes. Den skæbnesvangre dag vendte Samanta sammen med sin far hjem fra et besøg i en forlystelsespark i Virginia (USA). Det kom til en ulykke, deres bil ramte et træ, og familiens liv blev med et totalt ændret, selv om man så nemt kunne have undgået det ...

Samants mor, Shelly modtog det telefonopkald, som enhver forælder frygter. En fremmed stemme fortalte hende, at hendes mand og datter havde haft en ulykke. Mandens tilstand var stabil, har havde ikke nogen alvorlige kvæstelser, men barnet befandt sig på operationsstuen. Samanta havde fået alvorlige kvæstelser i hovedet og i maven. Pigen ville være kommet hel og sund fra ulykken, hvis det ikke havde været fordi hun stod fast på sit, og havde tvunget sin mor til at foretage nogle farlige ændringer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den 6-årige hadede at sidde i barnestol under køreturen, og hun ville heller ikke spænde sikkerhedsbæltet. Hver gang hendes mor kørte hende i skole, gjorde Samanta oprør med gråd og skrål. Til sidst anerkendte Shelly at hendes datter er stor nok, til at køre bil, uden at sidde i barnestol.

Forældrene vidste, at Samanta også stædigt kæmpede mod sikkerhedsselen. Hun havde det godt nok spændt fast under køreturen, men det var spændt forkert. Hun accepterede ikke at have selen på skuldrene, og klagede over, at den klemmer hende. Hun satte kun selen omkring livet. Det medførte, at hun nærmest var blevet delt over i to halvdele!

Lægerne forklarede, at sikkerhedsselen havde overskåret væggen til mavesækken. Pigens indvolde faldt bogstavelig talt ud af hende ... Efter en vanskelig operation lykkedes det lægerne at redde Samantas liv, men hun kommer til at kæmpe for sit helbred. Den 6-årige forstår ikke, at det som holder hendes indvolde på plads nu kun er et tyndt hudlag. Når hun sider roligt føler hun ingen smerte, men det ændrer sig, når hun prøver at løbe eller lege, sådan som alle børn gør i den alder.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne