logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I vil blive fortryllede, når I ser, hvordan det lille bitte hus ser ud indeni!

Tiny Houses, eller bittesmå huse, er et kæmpe hit! De er fantastisk populære, specielt blandt singles, og også ældre par, som ønsker at bo godt for et relativt beskedent beløb. Et hus med et beskedent antal kvadratmeter er let at opvarme, der skal ikke gøres så meget varmt, og man er indenfor sine egne fire vægge, som så bliver endnu hyggeligere. Nok med snak, se selv!

Chris Heinige er en af de personer, som reklamerer moden med små huse, som også er ideelle til udlejning. Sammen med sin far og sine brødre har Chris allerede bygget over 100 små huse i forskellige stater i USA. De er alle sammen designet af Chris mor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hvor fik han ideen fra? Da Chris var 17 år gammel, rejste han ud som... katolsk missionær. Han tilbragte mange år i Indien og Japan, og dette sidste land imponerede ham med sin ... enkelhed. Små, funktionelle lokaler og en enkel livsstil betog Chris, og da han vendte hjem besluttede han at gå i gang med sit husprojekt.

De hus I ser, koster 59.000 dollars, hvilket ikke er et stort beløb for egne fire vægge! Omregnet til danske kroner er det omkring 420.000 (efter gældende kurs), hvilket ikke giver mange kvadratmeter i store byer.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne