logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Drik DETTE to gange om dagen, så vil du hurtigt bemærke, at din mave skrumper!

En udstående mave er et problem, som ikke kun forekommer i forbindelse med manglende motion og forkert kostindtag. Det kan også vidne om problemer med tarmene, leveren eller nyrerne. Det er værd at gøre en indsats, for at vores mave præsenterer sig på en pæn måde, særligt fordi for meget fedt ikke kun er et æstetisk problem, med også drejer sig om vores helbred!

En fed mave ser ikke bare kedeligt ud og giver komplekser, det giver også konkrete problemer (særligt hos ellers slanke piger, som fejlagtigt bliver antaget for at være gravide). Den slags fedme kan være et tegn på, at vi er mere udsatte for:

- for højt blodtryk,
- hjerteproblemer,
- sukkersyge,
- migræne,
- lungeproblemer.

Heldigvis gør et sundt kostindtag, en smule fysisk aktivitet, en hel masse vand, samt DEN te, at vi hurtigt slipper af med bildækket!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den te, som vi præsenterer jer for om et øjeblik, hjælper med at fjerne toksinerne, forstærker stofskiftet, og er en sand vitaminbombe, samtidigt med at den virker opvarmende, så den er ideel om efteråret og om vinteren :) Ingredienser:

1. Citroner.

Som bekendt er det en af de bedste kilder til C-vitaminer og antioxidanter. De hjælper leveren med dens funktioner og bekæmper effektivt fedt. De medfører også, at vi føler os mætte i længere tid.

2. Kanel

Dette aromatiske krydderi fastholder kroppens sukkerniveau på et korrekt niveau. Vi angribes derfor ikke så ofte af en vild sult. Og sådan på sidelinjen, så hjælper kanel på det gode humør :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne