logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun fødte et barn i første uge af syvende måned. Da sygeplejersken så den lille skabning, blev hun nødt til at reagere!i

Det er en dejlig tid, når man venter på et barn, men det er også en stressende periode i ethvert pars liv. Sarah og Trevor Topilko fra Edmonton ved, hvor heldig man er, når ens barn kommer sundt og helt til verden. Desværre blev de nødt til at se på, hvordan deres førstefødte søn kæmpede for livet. Sara udviklede HELLP syndrom, som fører til manglende funktionsdygtighed for de indre organer og andre livstruende komplikationer. Sarah var ikke i stand til at gennemføre graviditeten, så lægerne besluttede at sætte fødslen i gang i 27. uge.

Connor vejede kun 900 gram! Han var mindre end en håndflade ... Desværre var det en absolut nødvendighed at fremkalde fødslen allerede i begyndelsen af 7. måned.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Connors mor erindrer, hvordan hun for en kort periode gik helt ned ... Hun så, hvordan hendes lille barn var forbundet til adskillige rør og slanger, samtidigt med at det kæmpede for livet. Hendes søn var imidlertid ikke alene. Gennem 65 dage var der dagligt en sygeplejerske ved hans side. Gwenn ONeill tog sig af ham som sit eget barn. Hendes hjælp og støtte stoppede ikke ved den rent medicinske hjælp ...

Gwen syede selv en sovepose i hånden til sin mindste patient, og det var ikke en hvilken som helst sovepose! Hun lavede åbninger i den, på en sådan måde, at man ubesværet kunne forbinde hele apparaturet. Og da Connors forældre havde bryllupsdag, reserverede hun i hemmelighed bord til dem på en restaurant, og sendte dem afsted til en romantisk middag. Hun vidste, at de havde brug for at slappe lidt af efter de sidste begivenheder ... Hun blev ved Connors side, og lovede, at hun ikke ville tabe drengen af syne.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne