logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvis I bemærker disse 6 symptomer hos jer selv, så gå straks til gynækolog! Det kan være livmoderhalskræft.

Livmoderhalskræft er en frygtet sygdom blandt kvinder, eftersom den praktisk taget ikke kan helbredes, med mindre den opdages i tide. Derfor er det så vigtigt med regelmæssige besøg hos gynækologen, hvilket vi skal opfordre alle kvinder til! Imellem undersøgelserne er det også vigtigt at lægge mærke til, hvad der sker i vores organisme. De symptomer vi nævner her, kan vidne om en sygdom under udvikling, og vi skal absolut kontakte en speciallæge, hvis vi bemærker disse. Det behøver ikke at være kræft, men ... lad os være på vagt!

HPV-virus viser sig ved vorter på huden, og er det mest karakteristiske symptom på livmoderhalskræft. Særligt urovækkende er hudændringer, som viser sig omkring kønsdelene. Det er et signal, som man ikke må ignorere!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Udflåd er også et urovækkende symptom, særligt hvis de er let blodige med en ubehagelig lugt. Det er klart, at udflåd kan have forskellige årsager, men man bør altid tage et besøg hos lægen.

En anden ting som bør vække din opmærksomhed er blødninger og smerte, som optræder på underlige tidspunkter, fx. umiddelbart efter menstruationen. Det vidner oftest om betændelsestilstande i livmoderen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne