logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hans kone dør i en alder af 83 år. To dage senere åbner han hendes tegnebog og finder et brev, som gør, at hans hjerte brister ...

Hvor mange par kender I, som har været sammen i hele 60 år? Jimmy og Billie Breland fra Mississippi gik ikke bare sammen igennem livet, i alle disse år var de også virkeligt lykkelige. Han arbejdede på det lokale universitet, og hun var lærerinde. De havde fælles synspunkter og livsopfattelse, og de hævdede begge, at deres forhold af den grund var så vellykket, som det var.

Historien om dette par offentliggjorde deres datter, Brenda, på sin Facebookprofil. På billedet kan I se Jimmy og Billie på deres bryllupsdag. Brenda erindrer, hvordan hendes forældre altid holdt hinanden i hånden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I 2015 gik det desværre ned ad bakke med den ældre dames helbred, og hun kom på hospitalet. Hendes mand var ikke et øjeblik i tvivl ... han flyttede ind på et af hospitalets gæsteværelser. I en alder af 83 år døde Billie med den mand ved sin side, som hun havde tilbragt hele 60 år af sit liv med. Hun vidste, at det ikke ville være nemt for Jimmy at finde sig til rette i den nye situation, så hun skrev en kort besked til ham ...

Da Jimmy fandt sedlen i sin afdøde kones tegnebog, troede han, at det var en af de mange beskeder, som Billie skrev til sig selv (hvad hun skulle købe ind, hvor hun skulle hen, hvem hun skulle ringe til, og hvornår de bekendte dukker op ...). Han tog fejl.

Brevet var kun beregnet til ham. Billie skrev:

"Vær sød ikke at græde over min død. Glæd dig over, at jeg har levet! Du ved jo, at jeg nu er et lykkeligt sted. Og du ved, at vi mødes igen. På gensyn!"

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne