logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den fremmede hund kommer hjem til hende hver dag, og lægger sig til at sove. Da hun fik en besked fra dens ejer, blev alt klart!

Enhver forælder ved, at det nogen gange er trættende at passe små børn, og hvad så når vi taler om en hel gruppe børn ... Manglende søvn, træthed, udmattethed er bivirkningerne ved forældrerollen. Men er der nogen der har overvejet, hvordan dyr føler sig tilpas, når de er omgivet af små børn? De viser sig, at de også kan være trætte og lide af søvnmangel ... Vi ved ikke, om denne historie fandt sted i virkeligheden, men vi synes historien er god, og derfor deler vi den med jer. Måske har vores hunde rent faktisk også brug for en lille ferie fra børnene? :)

Det unge par købte er hus. De planlagde godt nok ikke familieforøgelse i nærmeste fremtid, men de drømte om en have samt fred og ro – og det er svært i en boligblok med naboer, som råber sådan, at ekkoet kan høres gennem tre etager; eller naboen som elsker at lave bankekød af koteletterne klokken 7.00 søndag morgen. Så der er sikkert ikke nogen som undrer sig over, at parret var henrykte for at have deres eget hus, i det mindste indtil der begyndte at vise sig en uindbudt gæst i haven. Umiddelbart efter at de var flyttet ind, fik de en fast gæst, i form af en ældre hund. Den virkede ikke aggressiv (har I nogen sinde set en aggressiv golden retriever eller labrador?). Den havde bare en enkelt underlig vane ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hunden lod sig kun klappe en enkelt gang, og så faldt den sammen af træthed i et hjørne. Husets frue købte endda et behageligt sovetæppe til den, og lod den sove i stuen. I øvrigt var hunden ikke en invasiv gæst. Den sov roligt i en times tid eller to, og bagefter vendte den tilbage til sig selv. Situationen gentog sig hver dag gennem en uge, og derefter den følgende ... Kvinden blev til sidst opsat på at få en forklaring på hundens optræden, og skrev et brev til dens ejer, for hun var ikke i tvivl om, at en sådan eksisterede. Den gamle hund var sund og velnæret. Den havde også halsbånd, som hun satte brevet fast til.

I brevet skrev hun, at hun gerne ville vide, hvem der ejer denne dejlige hund, hvad den hedder, og om nogen måske ved, hvorfor den hver dag kommer hjem til hende, for at få en lur.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne