logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hånden ryster, hos lægen som foretager en ultralydsscanning. Det, han ser, er helt specielt!

Sadie Brittle er 32 år gammel, hun er frisør, føler sig lykkelig med sin mand, og har en charmerende fire år gammel datter ved navn Summer. Hverken Sadie eller hendes mand ønskede, at Summer skulle være enebarn, men kvinden havde problemer med at blive gravid. Da det uventet viser sig, at det alligevel er lykkedes, var der ingen ende på glæden, men senere skiftede situationen diametralt to gange ...

Summer glædede sig meget til at få en bror eller en søster! Desværre kom det til en uprovokeret abort i 8. uge. Lægen forklarede, at der var tale om en graviditet udenfor livmoderen. Sadie var helt nedtrykt. Hun begyndte også hurtigt at bekymre sig om sin sundhedstilstand, eftersom maven voksede, selv om hun havde tabt barnet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var sikkert den voksende mave, som ledte Summer på afveje. Når de var sammen i en butik, mindede pigen sin mor om, at hun burde begynde at købe ting til den lille nye. Sadie forklarede igen sin lille datter, at hun desværre ikke skulle købe noget, men den 4-årige insisterede. Hun var sikker på, at hendes mor var gravid.

For at få fred, købte Sadie en graviditetstest. Hun var forbløffet over det positive resultat! Hun tog med det samme hen til sin læge. Gynækologen bekræftede testresultatet. Hvordan i alverden var det kommet dertil?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne