logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Voldtægtsmanden troede ikke, at sådan en lille hund ville genere ham på nogen måde ... Han tog helt fejl!

Dette er endnu et bevis på, at man ikke skal gå nogen steder uden en hund, og det er helt bogstaveligt, specielt hvis man er en ung kvinde, som er ude at gå en tur. Det kunne den 30-årige Jade Logan overbevise sig om på egen krop. Jade ville have været udsat for en traumatisk oplevelse, hvis det ikke havde været for hendes elskede tævehund, Lola.

Jade bor i en rolig bydel i byen Antrim i Nordirland. Hun var på vej hjem, og det var blevet mørkt; hun gik hen ad vejen i sine egne tanker, uden overhovedet at lægge mærke til den mand, som gik bagved hende, da denne pludselig greb hende i håret med den ene hånd, og med den anden dækkede munden til, så hun ikke kunne skrige. Han hev hende med rundt om hjørnet til en mørk vej. Kvinden var ikke i tvivl om, at han havde til hensigt at voldtage hende ... Manden begyndte at kæmpe med hendes tøj, og han sparkede til den gøende hund. Han sagde endda kynisk, at den "kunne stå på vagt, så ingen kom og forstyrrede dem".

Voldtægtsmanden tog helt fejl af Lola ... Tæven er ikke stor, men stafford-racen er ikke farlig på grund af sin størrelse, men på grund af noget helt andet ...

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Lola har, som alle andre stafford-hunde, en usædvanlig stærk kæbe ... Da hunden kastede sig frem for at redde sin frue begravede den tænderne i skulderen på den mislykkede voldtægtsmand, da denne prøvede at skubbe den væk, og den gav ikke slip, før den kunne se, at manden havde mistet sine kræfter. Så snart den gav slip, stak han af.

Jade ringede til sin kæreste, som tog hende med til politiet. De leder efter angriberen. Jade går i fremtiden helt sikkert ikke nogen steder uden sin hund ...

Endnu et bevis på, at man bør have en hund! Værd at dele med andre!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne